Hva jeg tilbyr

historikk

 

logo

 

Jeg pleier å starte med en liten forestilling, “Den lille dama” som varer i 20 minutter. Så forteller jeg hva jeg gjør på en dårlig dag på teatret, hva som holder meg motivert i jobben, og hvordan jeg klarer å samarbeide med alle involverte i en forestilling (også de jeg kanskje ikke kjenner eller liker – de er det ikke mange av, men likevel). Etter denne underholdende og morsomme introduksjonen av mine dager som skuespiller, følges det ulike oppvarmingsøvelser for stemme, kropp, hukommelse og konsentrasjon. Som skuespiller har jeg lang erfaring i å prestere alle dager, gode som dårlige, og jeg har endel “triks” for å kunne prestere det beste hver gang. Videre leder jeg praktiske øvelser i grupper på fire og 2.

Noen ganger ber jeg deltakerne ta med en presentasjon, og vise utdrag av denne foran resten av gruppen. Dette er en øvelse jeg kaller masterclass, og hensikten er å øve seg foran et publikum. Jeg vil komme med gode råd til forbedring av presentasjonen etterpå. Ingen er like og det skal de heller ikke bli etter et kurs hos meg. Jeg vil ivareta det unike ved hver enkelt, slik at alle fremstår som sitt beste jeg.

Jeg gir også hjelp og veiledning en til en. For eksempel i en jobbsøknad, en tale eller lignende.

Jeg kan komme dit hvor det er ønskelig å holde kurs. Eller det kan foregå på Det Norske Teatret.